Om Kaspersky-løsninger

Vores nye løsninger repræsenterer vores vision om moderne cybersikkerhed. Udover nye navne finder du en helt ny brugergrænseflade og en lang række nye funktioner.

Løsningerne præsenteres i adskillige planer. Planerne adskiller sig efter beskyttelsesniveau og efter antallet af funktioner og tjenester, der stilles til rådighed for brugerne. Planerne indeholder både nye og gennemtestede funktioner, som falder ind under tre kategorier.

Udforsk de funktioner, der er tilgængelige for dig i hver kategori:

I dette afsnit i hjælpen

Sammenligning af abonnementsplaner

Hardware- og softwarekrav

Kompatibilitet med andre Kaspersky-programmer

Hvad er nyt i den seneste version af programmet

Begrænset gratis version af Kaspersky